Algemene voorwaarden

 • De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemeen gebruik.
 • Door gebruik te maken van HRM Softwarekiezer ga je er zonder voorbehoud mee akkoord:
 • Dat medewerkers van HRM Softwarekiezer na het invullen van de vragenlijst altijd eerst contact met jou opnemen om jouw eisen en wensen verder te bespreken of om een toelichting te vragen.
 • Dat HRM Softwarekiezer op basis van jouw wensen en eisen (o.b.v. de online vragenlijst op HRM Softwarekiezer.nl en aanvullend overleg met de adviseur van HRM Softwarekiezer), een top-3 van best passende HRM aanbieders voor jouw organisatie wordt bepaald. Dat deze aanbieders via HRM Softwarekiezer een Request For Proposal (ook wel offerte verzoek) namens jouw organisatie zullen ontvangen. Geselecteerde aanbieders jouw wensen en eisen, maar ook een kort verslag ontvangen met toelichting op de aanvraag en eigen bevindingen van de adviseur.
 • Je vervolgens via HRM Softwarekiezer binnen gemiddeld 1 week na jouw telefonische toelichting aan een van onze adviseurs, een adviesrapportage ontvangt inclusief drie maatwerkoffertes van deze aanbieders.
 • De drie geselecteerde HRM Software leveranciers jouw contactgegevens ontvangen en contact met je kunnen opnemen om hun aanbod met jou te bespreken.
 • HRM Softwarekiezer voor jou ook afspraken in plant met deze drie HRM Software systemen om deze offertes en de dienstverlening in relatie tot jouw organisatie met je te bespreken.
 • Het aanbod en het gesprek van deze aanbieders is vrijblijvend en verplicht je niet tot het afsluiten van een contract.
 • HRM Softwarekiezer is gebaseerd op het jaarlijkse onderzoek HRM Software en expertise van het aanbod in de markt. Alle ons bekende dienstverleners zijn zo goed mogelijk in kaart gebracht. Deze aanbieders staan vermeld in ons totaaloverzicht van HRM software systemen op onze website. Je kunt vrij gebruik maken van deze lijst om zelf een voorselectie te maken.
 • Ook wordt de jarenlange ervaring op het gebied van HRM Softwareselectie in de adviezen verwerkt.
 • Het gebruik van HRM Softwarekiezer inclusief de persoonlijke ondersteuning van HRM Softwarekiezer is voor organisaties geheel gratis. HRM Softwarekiezer maakt wel gebruik van een zogenaamde ‘appreciation fee’. Dit betekent dat als je vindt dat het advies voor jou een waarde in Euro’s heeft gehad, je ons kunt vragen jou hiervoor een rekening te sturen.
 • HRM Softwarekiezer is geheel onafhankelijk. HRM Softwarekiezer waarborgt deze onafhankelijkheid door contractuele afspraken met dienstverleners die voor alle aanbieders gelijk zijn. HRM Softwarekiezer ontvangt van aanbieders een jaarlijkse vergoeding en daarnaast een businessvergoeding voor het leggen van succesvolle contacten. In de vergelijking van HRM Softwarekiezer worden zo’n 20 aanbieders vergeleken. HRM Softwarekiezer is geen onderdeel van een aanbieder en heeft geen enkel belang of aandeel in een van deze aanbieders.
 • Het gebruik van HRM Softwarekiezer is gebaseerd op zogenaamde fair use. Dit betekent dat wanneer je op oneigenlijke gronden misbruik maakt van onze dienstverlening en/of advies, wij de door ons gemaakte uren en/of gederfde inkomsten in rekening kunnen brengen. Een voorbeeld van misbruik is wanneer je naast onze selectie een eigen selectie van aanbieders toevoegt, zonder ons hierover vooraf te informeren.
 • HRM Softwarekiezer is gerechtigd om de naam, logo's of foto's van haar klanten te vermelden in al haar uitingen, zoals bijvoorbeeld de website, brochures en dergelijke.
 • Ondanks de zorgvuldigheid waarmee HRM Softwarekiezer alle informatie heeft verzameld en geanalyseerd, kan de weergegeven informatie of de uitkomst van de selectie onjuistheden bevatten. HRM Softwarekiezer kan voor eventuele onjuistheden geen aansprakelijkheid aanvaarden.
 • HRM Softwarekiezer probeert je zo goed mogelijk te adviseren. Echter ben je en blijf jij zelf verantwoordelijk dat je binnen de wettelijke kaders van de geldende wetgeving opereert.
 • Onvolledige, onjuiste of anonieme aanvragen worden geweigerd.
 • In ons Privacy Statement lees je hoe we met de door jou verstrekte gegevens omgaan

Copyright

 • Vermenigvuldigen, kopiëren, verspreiden en/of doorgeven van de informatie van deze site is alleen toegestaan na uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van HRM Softwarekiezer.
 • Het is nadrukkelijk niet toegestaan de informatie van deze site en/of de informatie uit een RFI of andere informatie van HRM Softwarekiezer te gebruiken voor een verder eigen selectieproces.

Over de gehele site en rapportage geldt © HRM Softwarekiezer.

Voorwaarden in het kort

✓ Gratis en onafhankelijk
✓ Selectie 3 beste aanbieders
✓ Altijd persoonlijk advies
✓ Vergelijk relevante criteria
✓ Ontvang 3 offertes
✓ Uitgebreide rapportage
✓ U voert drie gesprekken
✓ Fair use
✓ Vrijblijvend

 

Direct contact?

foto van Marco de Zeeuw

Marco de Zeeuw
085 - 049 1540

SNEL, GRATIS EN GEMAKKELIJK HRM SOFTWARE SELECTEREN DIE HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST

HRM Softwarekiezer helpt

Klanten beoordelen
 HRM Softwarekiezer met
Gemiddeld 4.43 uit 5 sterren, uit 21 Beoordelingen