Transparantie

“There ain’t no such thing as a free lunch” (bron: The Moon Is a Harsh Mistress)

Een gratis advies is mooi, maar HRM Softwarekiezer zal toch wel ergens geld aan verdienen?

Ja, dat is zo. HRM Softwarekiezer verdient op een aantal manieren geld aan een advies.

  1. Wij steken veel tijd in het in kaart brengen van alle leveranciers van HRM systemen. Met behulp van ons jaarlijks onderzoek onder alle HRM software leveranciers in Nederland, een vragenlijst met ruim 250 vragen en uitgebreide gesprekken met de dienstverleners, krijgen wij een objectief en vergelijkbaar beeld van de diensten die door leveranciers worden aangeboden.
  2. Daarnaast onderhouden wij deze website en schrijven wij geregeld artikelen in het HRM-domein. De software-aanbieders betalen HRM Softwarekiezer een abonnementsvergoeding om opgenomen te worden op onze website. De kosten voor een abonnement zijn voor elke aanbieder even hoog.
  3. Nadat jij de vragenlijst hebt ingevuld, gaan wij jouw eisen en wensen matchen met de gegevens die wij verzameld hebben van de softwareleveranciers. Op basis van die match worden maximaal drie aanbieders geselecteerd die het best voldoen aan jouw eisen en wensen. Deze aanbieders wordt gevraagd een RFP (Request for Proposal) of offerte op te stellen. Deze drie aanbieders betalen een bescheiden leadfee om het aanbod te mogen doen. De fee is voor elke aanbieder even hoog.
  4. Als de klant daadwerkelijk een contract met een van de door ons geadviseerde leverancier afsluit, dan vragen wij van die aanbieder een bescheiden eenmalige businessfee voor het ontvangen van de opdracht. De hoogte van de fee is voor elke aanbieder even hoog.
  5. HR Navigator is geen (bedrijfs) onderdeel van een van de aanbieders binnen het domein. Ook hebben wij geen belang in een van deze aanbieders. Zo waarborgen wij onze onafhankelijkheid.
  6. Wij doen alleen zaken met aanbieders waar jij tevreden over bent. Dit doen wij door periodiek de tevredenheid van onze klanten te meten bij de aanbieders die wij hebben geadviseerd. Zijn er teveel klanten ontevreden en treedt er geen verbetering op? Dan zullen wij deze aanbieder niet langer adviseren.

SNEL, GRATIS EN GEMAKKELIJK HRM SOFTWARE SELECTEREN DIE HET BESTE BIJ JOUW ORGANISATIE PAST

HRM Softwarekiezer helpt

Selectie 3 aanbieders
Vergelijk 50 criteria
Altijd persoonlijk advies
Ontvang offertes
Uitgebreide rapportage
Al 4.000 klanten
Gratis en onafhankelijk

Klanten beoordelen
 HRM Softwarekiezer met
Gemiddeld 4.43 uit 5 sterren, uit 21 Beoordelingen